Theaterstuk Nooit Meer Zonder Jou + vrijheidsdiner

Theaterstuk Nooit Meer Zonder Jou + vrijheidsdiner

WOW organiseert in samenwerking met Stichting Connect rondom het thema ‘Vrijheid’ een middagprogramma specifiek voor de buurt met de voorstelling ‘Nooit meer Zonder Jou’ van Zinaplatform en een ontmoeting naderhand tijdens een halal Vrijheidsdiner.

Tijdens de maaltijd gaan we met elkaar en met jonge kunstenaars uit WOW in gesprek over het thema Vrijheid en wat dit voor ieder betekent. De voorstelling en het diner zijn gratis en alleen toegankelijk voor bewoners van de Kolenkitbuurt e.o.

Niet Meer Zonder Jou is een openbaar gesprek tussen Nazmiye Oral en haar moeder Havva en een foto-expositie van Çiğdem Yüksel.
In Niet Meer Zonder Jou zijn we getuige van de schurende, huiverige, soms angstige én dierbare ontmoetingen tussen een lid van de traditionele moslimgemeenschap, moeder Havva, en een vrijgevochten familielid, dochter Nazmiye. Een openbaar gesprek aan met haar moeder Havva, over dat waar vroeger in het gezin nooit over gesproken werd.

Na het toneelstuk biedt WOW een vrijheidsdiner aan en kan iedereen blijven eten om samen met elkaar verder te praten over vrijheid, het volgen van je eigen pad, je stem laten horen, het verwerven van vrijheden, zonder de ander te willen verliezen.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd om bij de voorstelling te zijn en met ons mee te eten op 5 mei?
Buurtbewoners (vanaf 16 jaar en ouder) kunnen zich aanmelden aan de receptie van WOW of via event@wow-amsterdam.nl.

Helaas is het aantal plaatsen beperkt, wie het eerst komt maakt de meeste kans op een plek! Let op: WOW geeft voorrang aan jongeren die samen met een ouder komen.

wat: Theaterstuk Nooit Meer Zonder Jou + vrijheidsdiner

waar: WOW Amsterdam, Wiltzanghlaan 60, 1061 HC Amsterdam

wanneer: donderdag 5 mei

hoe laat: 16.30 – 19.00

Niet-Meer-Zonder-Jou-Nazmiye-Oral-r-met-moeder-Havva-Oral-l-©-Cigdem-Yuksel-1

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.