Vrijheidstour Oost zich in voor het goede doel Kind en Veilig Onderwijs

Vrijheidstour Oost zich in voor het goede doel Kind en Veilig Onderwijs

Het goede doel Kind en Veilig Onderwijs is een Scholenrenovatie project in Marokko. Stichting EuroMarocNed wil dit samen met lokale organisaties en partners mogelijk maken.
In november 2014 werden dorpen in het zuiden van Marokko getroffen door hevige regen en overstromingen. Dit heeft enorm vel schade veroorzaakt en de kinderen zijn hiervan de dupe, aangezien zij hierdoor beperkt naar school kunnen.
Het goede doel zet zich in voor veiligere en gezellige scholen voor toekomstige generaties. Daarnaast heeft het project ook sociale aspecten. In speciale kindergroepen leren kinderen samenwerken en problemen bespreken. Alles om ervoor te zorgen dat kinderen een kansrijke toekomst tegemoet gaan. Ook worden ze bewust gemaakt van de rechten en belangen van kinderen. Kwetsbare gezinnen werken samen in hulpgroepen om geld te kunnen verdienen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun kinderen binnen een veilige en stimulerende omgeving te laten leren.
EuroMarocNed maakt onderdeel uit van de Vrijheidstour. Tijdens het Vrijheidsdiner in de avond wordt het ingezamelde bedrag voor Kind en Veilig Onderwijs bekend gemaakt.
Diner bijwonen? Reserveer een kaartje via info@vrijheidstour.nl. Kosten €15,- pp of €150,- per tafel (10 plaatsen).
Datum: 5 mei 2017
Tijd: 19.00u – 23.00u
Locatie: De Kompaszaal, KNSM-Laan 311, 1019 LE Amsterdam
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.